Спецакция срещу наркоразпространението в пловдивска дискотека тази нощ. От полицията заявиха,

...
Спецакция срещу наркоразпространението в пловдивска дискотека тази нощ. От полицията заявиха,
Коментари Харесай

Спецакция за наркотици в дискотека в Пловдив: Клиенти и персонал твърдят, че са събличани за проверка

Спецакция срещу наркоразпространението в пловдивска дискотека тази нощ. От полицията обявиха, че при интервенцията са открити субстанции, които се изследват, с цел да се потвърди, че са опиати.

Проверяваните клиенти и чиновници настояват, че са прекарали нощта на опашка и са събличани, с цел да бъдат обискирани. По време на инспекцията в клуба е имало към 400 души. 

Клиентите се оплакват, че са събличани, с цел да бъдат обискирани

Собствениците на клуба дефинират дейностите на униформените за тенденциозни и са подали тъжба в прокуратурата.

От полицията в Пловдив обявиха, че няма превишение на полицейските права и акцията е против разпространяването и използването на опиати. Образувани са три " полицейски " производства.

„ Бях на работа, 4-5 часа след инспекцията взех решение да направя клип, в който беседвам с клиентите – какво мислят, по какъв начин се усещат. След няколко секунди един служител на реда пристигна и ме блъсна през ръцете. Искаше да изтрия клипа. Снимах единствено клиенти, които бяха съгласни. Заведоха ме в сервизната стая, където ме заплашиха, че в случай че не изтрия клипа ще ми сложат белезници и ще се закарат в полицията “, описа служителка.

Хванати са дилър и клиент, научи bTV

Тя сподели, че за първи път ѝ се случва 400 души да бъдат събличани и проверявани.

„ Аз персонално ще пусна тъжба против служителите на реда “, добави тя.

„ Аз съм част от личния състав, само че в същата вечер бях на работа в прилежащото заведение. Бях на паркинга, един от служителите на реда пристигна при мен и ми сподели, че би трябвало да стана поемно лице на една жена, аз отхвърлих, само че ми беше казано, че няма по какъв начин да откажа на държавно лице. Каза, че в случай че не отида с него в районното ще ми сформира акт от 1000 лв. “, описа друга служителка.

Задържни са трима души

Тя изясни, че е почнал обиск на дамата. „ Гледката беше потресаваща. Насила ме накараха да подпиша протокола. Съблякоха я чисто гола пред мен “, добави тя.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР